vineri, 22 octombrie 2010

Halloween!!!!!!

        Halloween-ul se apropie cu pasi grabiti,iar noi nu stim cu ce sa ne imbracam.Sigur,solutia cea mai buna este sa cumparam un costum.Dar de ce nu am putea impoviza?Cu ocazia asta putem vedea ce mai avem prin garderoba.
        Nu sunt genul de persoana care sa stea sa-si confectioneza costumul.De ce?Nu am rabdare.Sunt sigura ca exista multe persoane in situatia mea.Sincer,nu cred ca doriti sfaturi gen:Ia un cearsaf si taie-l!  Deci...
         1.Dracusor
            Simplu si de efect.O bluza rosie,niste colanti(de preferat rosii sau negrii),niste cornite(gasiti pe la toate tarabele) si eventual,daca modelul bluzei si greutatea va permite,o curea in talie(de preferat neagra). 
         2.Motociclista moarta 
             O fusta neagra scurta,cizme negre(nu mai sus de genunchi,ca vrem se fim motociclista nu...)o bluza neagra sau alba,o geaca de piele neagra si va fardati cu negru.
         3.Dovleac
           Poate nu stiati dar dovleacul este simbolul Halloween-ului.Aveti nevoie de o bluza portocalie si pantaloni sau fusta neagra ori o rochita portocalie putin mai larga.Si ca accesoriu va puteti lua un felinar sau o gentuta in forma de dovleac.
         4.Mireasta moarta.
            Tot ce aveti nevoie este o rochita neagra mai larguta si niste cizme.Machiajul poate fi un ruj mov si un fard negru.Va puteti face zgarieturi(false :)) ) cu acuarele sau cumparati o vopsea speciala.
         5.Zana cea buna
            Si acesta este un costum usor de realizat.Aveti nevoie de o rochita colorata,o bagheta si eventual o pelerina alba.
         6.Costumul Evei
            Nu,nu....In niciun caz...Dar daca stam sa ne gandim este un costum foarte usor de realizat.
         7.Pitipoanca =))
            Rochie roz,cat mai scurta si un machiaj cat mai colorat.Sigur veti arata horror.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu